Priser

Hos Mælkekind får du

Ammevejledning i eget hjem.
850,-
Ammeforberedelse (I eget hjem el. online).
700,-
ammevejledning i Silkeborg
Opfølgende vejledning i eget hjem.
600,-
Ammeforberedelse samt ammevejledning i eget hjem efter fødsel.
1350,-
Skriftlig vejledning i 24 timer.
350,-
2 x Ammevejledning + fri opkald og SMS
1400,-

Udtalelser

Laura hjalp mig med at forberede mine muligheder for en god amning. Vi begyndte i uge 36+0, hvor jeg blev introduceret til at håndudmalke. Her har Laura været en essentiel hjælp i form af vejledning og guidning, jeg er førstegangsfødende og har selvsagt ingen erfaring med hverken amning eller “den” form for kontakt til mine bryster. I forbindelse med min ammeforberedelse har Laura været let tilgængelig og vi har været i daglig kontakt, både med henblik på fremgang af håndudmalkning, samt jeg har haft mulighed for sparring omkring mine mange spørgsmål og tanker omkring den fremtidlige amning. Kan kun anbefale andre at benytte Mælkekind. Du bliver klogere og mere forenelig med din krop og de mange tanker der følger med, i takt med at du bliver mentalt klar til at blive mor. Alt held og Lykke til de kommende ammende mødre - Laura får mine varmeste anbefalinger.

Rikke

Vi bøvlede med smerter under amning og med en nylig opstået brystbetændelse. Laura hjalp os med at forstå problemerne, og hjalp os med nye ammestillinger og teknik til smertefri amning. Vi blev også vejledt i, hvordan vi kunne lindre generne i forbindelse med brystbetændelse. Det var super hjælpsomt at have Laura på besøg!

Amanda

Med et sæt tvillinger, der ikke helt har styr på sutteteknikken, var amningen fyldt med smerter, frustrationer og gråd fra både børn og mor. Lauras ekspertise har gjort, at jeg allerede samme dag, kunne mærke en kæmpe forandring, og havde min første smertefrie amning.

Camilla

Søde Laura der har hjulpet mig igennem onlinesparring. Jeg havde brystbetændelse under opsejling og blev guidet trygt igennem, samt rådgivet ifht. en urolig baby ved brystet og sutteteknikken.Kæmpe anbefaling!

Cecilie

Ofte stillede spørgsmål vedrørende amning

Det er en god ide at få en ammevejleder ud eller kontakte lægen, der kan hjælpe dig med at afklare, om det er brystbetændelse. De nye råd mod brystbetændelse er følgende: 
Brug kolde omslag, tag febernedsættende håndkøbsmedicin og sørg for at følge babys behov for amning – Pump IKKE ekstra ud.

JA! Babyer der har brug for at få optimeret sutteteknikken, er en af de udfordringer jeg ofte afhjælper. Kontakt mig i dag, så finder vi tid til dig. 

Man kan være udsat for at høre, at brystvorten skal hærdes og at amning skal gøre ondt i starten. Men som udgangspunkt skal amning altså IKKE gøre ondt. 

Hvis amningen gør ondt eller du har fået sår, vil det ofte give mening at få tjekket babys sutteteknik. 

Ja – der er ingen hindring for, at du kan amme efter et planlagt kejsersnit.

Undersøgelser viser, at mælken kan tage lidt længere tid om at løbe til hos kvinder der har gennemgået et planlagt kejsersnit, sammenlignet med kvinder, der har født vaginalt.

Hvis du på forhånd ved, at du skal føde ved kejsersnit, kan du tage nogle forholdsregler for at øge chancerne for en vellykket amning. En mulighed er at håndudmalke og stimulere brystet før fødslen. Du bør ligeledes sikre at barnet får hud mod hud kontakt så snart det er muligt efter fødslen. Hvis mor ikke er i stand til at have den første hud mod hud kontakt, kan det med fordel overlades til din partner. 

Jeg hjælper dig hellere end gerne, med at skabe de bedste forudsætninger, for en god ammeopstart efter dit kejsersnit. 

Ønsker du mere viden omkring håndudmalkning har jeg samlet et par links herunder: 

 

Når du ammer er det svært præcist at vide, hvor meget mælk din baby får. En god indikator er dog altid at se på antallet af bleer baby har i løbet af dagen. Spørg dig selv, om din baby generelt trives og husk at lytte til din mavefornemmelse.

OBS: Hvis din baby mistrives bør ammevejledningen ikke stå alene. Kontakt evt. sundhedsplejersken sideløbende med dit ammevejledningsforløb.

Vi ved at kvinder med PCOS kan møde udfordringer når det kommer til amning. Mælken kan tage længere tid om at løbe til, og nogle oplever en lavere mælkeproduktion. Når det er sagt kan du selv gøre en masse for at lykkedes med amningen, så frygt ej. Jeg vil råde dig til at booke ammeforberedelse, så vi kan snakke om netop din situation og hvilke muligheder der er. 

Akut-ammehjælp til dig og din familie 🫶🏻
Min mission er at hjælpe dig og din familie så godt jeg kan. Så ring eller skriv en mail (også weekend og aften), så skal jeg nok se om jeg kan komme så snart det er muligt for mig. 

Din mælk er helt perfekt til DIT barn. Brystmælk er nemlig tilpasset dit barn, om det er en dreng, pige, tvillinger, for tidligt født – you name it! Selv hvis dit barn er syg, vil mælken automatisk tilpasse sig. 

Barnets spyt vil nemlig sende signaler gennem brystet til mor, så mors krop danner antistoffer, som barnet kan få gennem mælken.

Som udgangspunkt kan du godt komme af med ammebrikken igen, men det vil kræve lidt arbejde og for de fleste er det ikke noget der sker fra dag til dag. 

Der er forskellige teknikker man kan prøve af og så findes der en række råd, som kan være gavnlige. Mangler du hjælpe til at komme af med ammebrikken, så kontakt mig endelig. 

  • Vejlede forældre og kommende forældre omkring amning.
  • Genkende og afhjælpe de mest hyppige ammeudfordringer.
  • Bruge og vejlede i de mest brugte hjælpemidler.
  • Støtte dig og din partner, når i synes det hele er svært.
  • Være bevidst om, hvis der skal inddrages andet relevant fagpersonale. 
Scroll to Top