Ammevejledning

- i Aarhus, Silkeborg, Herning og store dele af Midtjylland

Ammevejledning i eget hjem.

Ammevejlednining i eget hjem er for alle ammende mødre. Vi snakker og gennemgår jeres udfordringer, hvorefter jeg hjælper jer, så vi sammen kan komme skridtet tættere på den gode amning og i går derfra med værktøjer I kan bruge til amningen i dagligdagen. Til besøget er der afsat 2 timer alt efter hvad behovet er.

850,-

Ammeforberedelse

Jeg kommer på et uformelt besøg inden fødslen, eller vi kan gøre det online. Her har vi tid til at snakke jeres ønsker igennem i forhold til amningen. Jeg forbereder jer så godt som muligt, og giver jer værktøjer, som i kan bruge når amningen skal etableres. Herunder ammestillinger, sutteteknik mm. Til besøget er der afsat ca. 90 minutter alt efter behov.

700,-

ammevejledning i Silkeborg

Opfølgende vejledning i eget hjem

Jeg besøger jer endnu engang, inden for 2 uger og følger op på vores sidste besøg - hvad det end skulle indebære.

600,-

Ammeforberedelse samt ammevejledning i eget hjem efter fødsel.

Den ultimative pakke for jer, der både ønsker et forberedende besøg og et besøg efter fødslen.

1350,-

Skriftlig vejledning i 24 timer

24 timer, hvor jeg står til rådighed i form af mails eller beskeder. (Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt.) Du kan spørge om alt det du har brug for. Beskriv jeres udfordringer for mig og jeg vil hjælpe jer bedst muligt. Alt online sparring indenfor amning.

350,-

2 x Ammevejledning + fri opkald og SMS

Dette er det perfekte forløb til jer der oplever udfordringer eller gerne vil være sikre på at øge chancerne for en veletableret amning. Fri opkald og SMS er gældende fra første ammevejledning til en uge efter den anden ammevejledning.

1400,-

Kristine Maj Nielsen
Kristine Maj Nielsen
12. Oktober, 2023
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Jeg kontaktede Laura, da jeg oplevede at mit barns sutteteknik ændrede sig og han begyndte at få bøvser og luft i klemme. Laura gav tips til, hvordan han fik bedre fat om brystvorten, bedre vakuum og hjalp til at finde gode stillinger, der passer lige netop til ham og mig. Hun var rigtig behagelig og mega god at tale med. Kan varmt anbefale et besøg af hende, hvis man gerne vil have lidt ekstra styr på amningen!
Maja Helena Nielsen
Maja Helena Nielsen
12. September, 2023
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Laura var lige den person og ammevejleder, som jeg stod og manglede. Efter at have fået en revne i den ene brystvorte var amning blevet meget smertefuldt for mig. Jeg ved helt begyndt at overveje, at droppe amning, fordi jeg ikke kunne lægge min datter rigtigt til ved det ene bryst og det var svært at få den rette hjælp. Laura hjalp hurtigt med at finde en ny ammestilling og hun fik lært mig, hvordan jeg skulle lægge min datter til. Nu kan jeg faktisk amme uden smerter, selvom der er en revne i min brystvorte og jeg er blevet meget mere optimistisk om min amning. Jeg kan varmt anbefale Laura, hvis du oplever problemer med amningen.
Katrine Lauridsen
Katrine Lauridsen
2. September, 2023
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Jeg tog kontakt til Laura, da jeg havde udfordringer og store smerter ved amningen. Udover at give mig nogle gode tips til både ammestillinger og teknikker, så spottede og hjalp hun også med en begyndende brystbetændelse og har siden hen vejledt mig ift. stor mælkeproduktion, kraftigt nedløb og mælkeknuder. Hele vejen igennem har Laura været super engageret og meget opsat på at hjælpe mig. Selvom amningen stadig ikke er helt veletableret, så er den godt på vej, og Laura har givet mig støtte og troen på, at det kan lykkes, da jeg var tæt på at give op.
Camilla Sandø
Camilla Sandø
23. Juli, 2023
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Med at sæt tvillinger, der ikke helt har styr på sutteteknikken, var amningen fyldt med smerter, frustrationer og gråd fra både børn og mor. Lauras ekspertise har gjort, at jeg allerede samme dag, kunne mærke en kæmpe forandring, og havde min første smertefrie amning. Amningen har derfor fået en chance mere.
Rikke Karlsen
Rikke Karlsen
13. Juli, 2023
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Jeg fik nogle gode råd og konkrete teknikker som var nemme at bruge til at få en god opstart på amningen 👌🏻
Cecilie Thorenfeldt
Cecilie Thorenfeldt
30. Juni, 2023
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Søde Laura der har hjulpet mig igennem onlinesparring. Jeg havde brystbetændelse under opsejling og blev guidet trygt igennem, samt rådgivet ifht en urolig baby ved brystet og sutteteknikken 🫶🏻 Kæmpe anbefaling!
Daniel Wejs
Daniel Wejs
27. Juni, 2023
Trustindex verificerer, at den oprindelige kilde til anmeldelsen er Google.
Passioneret omkring sin vejledning og ønsker familierne det bedste.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende amning

Det er en god ide at få en ammevejleder ud eller kontakte lægen, der kan hjælpe dig med at afklare, om det er brystbetændelse. De nye råd mod brystbetændelse er følgende: 
Brug kolde omslag, tag febernedsættende håndkøbsmedicin og sørg for at følge babys behov for amning – Pump IKKE ekstra ud.

JA! Babyer der har brug for at få optimeret sutteteknikken, er en af de udfordringer jeg ofte afhjælper. Kontakt mig i dag, så finder vi tid til dig. 

Man kan være udsat for at høre, at brystvorten skal hærdes og at amning skal gøre ondt i starten. Men som udgangspunkt skal amning altså IKKE gøre ondt. 

Hvis amningen gør ondt eller du har fået sår, vil det ofte give mening at få tjekket babys sutteteknik. 

Ja – der er ingen hindring for, at du kan amme efter et planlagt kejsersnit.

Undersøgelser viser, at mælken kan tage lidt længere tid om at løbe til hos kvinder der har gennemgået et planlagt kejsersnit, sammenlignet med kvinder, der har født vaginalt.

Hvis du på forhånd ved, at du skal føde ved kejsersnit, kan du tage nogle forholdsregler for at øge chancerne for en vellykket amning. En mulighed er at håndudmalke og stimulere brystet før fødslen. Du bør ligeledes sikre at barnet får hud mod hud kontakt så snart det er muligt efter fødslen. Hvis mor ikke er i stand til at have den første hud mod hud kontakt, kan det med fordel overlades til din partner. 

Jeg hjælper dig hellere end gerne, med at skabe de bedste forudsætninger, for en god ammeopstart efter dit kejsersnit. 

Ønsker du mere viden omkring håndudmalkning har jeg samlet et par links herunder: 

 

Når du ammer er det svært præcist at vide, hvor meget mælk din baby får. En god indikator er dog altid at se på antallet af bleer baby har i løbet af dagen. Spørg dig selv, om din baby generelt trives og husk at lytte til din mavefornemmelse.

OBS: Hvis din baby mistrives bør ammevejledningen ikke stå alene. Kontakt evt. sundhedsplejersken sideløbende med dit ammevejledningsforløb.

Vi ved at kvinder med PCOS kan møde udfordringer når det kommer til amning. Mælken kan tage længere tid om at løbe til, og nogle oplever en lavere mælkeproduktion. Når det er sagt kan du selv gøre en masse for at lykkedes med amningen, så frygt ej. Jeg vil råde dig til at booke ammeforberedelse, så vi kan snakke om netop din situation og hvilke muligheder der er. 

Akut-ammehjælp til dig og din familie 🫶🏻
Min mission er at hjælpe dig og din familie så godt jeg kan. Så ring eller skriv en mail (også weekend og aften), så skal jeg nok se om jeg kan komme så snart det er muligt for mig. 

Din mælk er helt perfekt til DIT barn. Brystmælk er nemlig tilpasset dit barn, om det er en dreng, pige, tvillinger, for tidligt født – you name it! Selv hvis dit barn er syg, vil mælken automatisk tilpasse sig. 

Barnets spyt vil nemlig sende signaler gennem brystet til mor, så mors krop danner antistoffer, som barnet kan få gennem mælken.

Som udgangspunkt kan du godt komme af med ammebrikken igen, men det vil kræve lidt arbejde og for de fleste er det ikke noget der sker fra dag til dag. 

Der er forskellige teknikker man kan prøve af og så findes der en række råd, som kan være gavnlige. Mangler du hjælpe til at komme af med ammebrikken, så kontakt mig endelig. 

  • Vejlede forældre og kommende forældre omkring amning.
  • Genkende og afhjælpe de mest hyppige ammeudfordringer.
  • Bruge og vejlede i de mest brugte hjælpemidler.
  • Støtte dig og din partner, når i synes det hele er svært.
  • Være bevidst om, hvis der skal inddrages andet relevant fagpersonale. 
Scroll to Top